O nama

Obrt je osnovan 1992. godine i bavi se servisiranjem i montažom plinskih trošila. Ovlašteni je servisni partner za proizvodni program Vaillant-a i Junkers Bosch-a. U obrtu trenutno ima četiri zaposlena djelatnika, a svaki od njih je prošao školovanje u predstavništvu tvrtki Vaillant i Junkers u Zagrebu, kao i u sjedištima tvrtki u Njemačkoj. Obrt surađuje s predstavništvima u Zagrebu, gdje se nabavljaju i originalni rezervni dijelovi.

Lista poslovnih partnera je duga no važno je istaknuti suradnju s mnogim trgovinama na području grada Osijeka, a najčešće s „Termocommerce“ i „Exterim“. Osim toga, servis prati i brojne građevinske firme te preuzima održavanje uređaja u njihovim objektima i surađuje s mnogim obrtničkim radionicama i tvrtkama poput „Radijator“, „Plinosan“, „Termoplin“, „Vodopija“ i dr.

Tim se redovito odaziva pozivima na seminare i razne druge aktivnosti u organizaciji predstavništva radi stjecanja novih znanja i razmjene iskustva.

Valliant Junkers Bosch
Pravovremena i kvalitetna usluga klijentu osnovan je zahtjev kojeg Servis Buhin svakodnevno pokušava zadovoljiti i u tome uspijeva.
Ivica Buhin

Ivica Buhin

osnivač